Diede Perrier

Over Diede Perrier

Diede Perrier is ontwerper en maker van persoonlijke sieraden. Hij is opgeleid in de fotografie en heeft zichzelf in 2001 omgeschoold tot edelsmid. Na een aantal jaren samen gewerkt te hebben met Jan en Ien Perrier heeft hij nu zijn eigen atelier geopend in het Twentse Markelo.

U kunt bij Diede terecht voor persoonlijke sieraden. In overleg met de klant worden de wensen verwerkt in het ontwerp. De klant kan komen kijken als het sieraad halverwege klaar is en dan worden nog de laatste aanpassingen gedaan en het sieraad goed op maat gemaakt.

Diede ontwerpt sieraden met klassieke vormen, maar ook strak en modern van design. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. De basismaterialen die Diede gebruikt zijn geel goud, wit goud en zilver. Daarnaast verwerkt hij verschillende edelstenen in zijn ontwerpen Het is ook mogelijk om in het sieraad een speciale herinnering vast te leggen. Diede gebruikt hiervoor oude sieraden van bijvoorbeeld een overleden partner en steekt deze in een nieuw jasje. Zo ontstaat een mooi en draagbaar sieraad. Ook is het mogelijk om as van een overledene te verwerken. Op deze site vindt u daarvan een aantal voorbeelden.